Spring naar inhoud

Radio Aartsengel Michaël: Uitgelicht: UFO’s, buitenaardsen en evolutie

In deze aflevering van ‘Uitgelicht’ hebben we het over de recente berichtgevingen van UFO’s die neergeschoten werden boven de VS.

3 Comments »

  1. ALS het leven op aarde daadwerkelijk op louter toeval berust, dan geldt dat natuurlijk ook voor het leven andere planeten. In dat geval ziet dergelijk ‘buitenaards leven’ er totaal anders uit dan op de aarde. Opvallend is dat ‘aliëns’ er, qua anatomie, altijd uitzien zoals wij (dus ook met een hoofd, twee ogen, twee armen, handen, twee benen, enz.). Ik denk hierbij aan de wezens die men in 1947 bij het ‘Roswell-incident’ gevonden heeft. Maar dat is onmogelijk, omdat bij hen de evolutie totaal anders verloopt, dan op de aarde. Wèl opzienbarend was Operatie Highjump in 1947, waarbij een vloot USA-oorlogsschepen aangevallen werd door Ufo’s, en waarbij admiraal Byrd met een vliegtuig door een aardopening in de ‘holle aarde’ terecht kwam en daar totaal andere wezens zag. De toenmalige Amerikaanse president heeft hem laten zweren om hier nooit iets over te vertellen, omdat het volk ‘er niet aan toe’ was. Er zijn bepaalde dingen op aarde die onverklaarbaar zijn. Ook is er een theorie dat de gevluchte nazi’s op Antarctica een nieuw land, Neu Schwabenland, gesticht hebben, met behulp van buitenaardse krachten. Hitler en Himmler waren ‘niet vies’ van occulte machten en krachten.

    Like

  2. Als ufo’s, ipv uit de hel, inderdaad van andere planeten zouden komen, waren ze al meerdere malen in het openbaar geland zijn en zouden de aliëns allang contact met de aardbewoners gehad hebben. Ik geloof absoluut dat tallozen ufo’s gezien hebben, maar daar houdt het ook mee op. Want, hoewel de duivel veel kan, zijn ‘scheppingskracht’ is beperkt. Daarom blijven de ufo’s altijd op grote afstand, zijn de film-/fotobeelden altijd wazig en zullen aliëns (demonen) zich nooit daadwerkelijk vertonen en met ons communiceren. Nogmaals, DIE scheppingskracht heeft de duivel niet. Al die ‘vliegende schotels’ is niet méér dan een misleidingtactiek en daar is satan meester in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: