Spring naar inhoud

24 uren van de Passie volgens Luisa Picaretta via livestream

De 24 Uren van de Passie zullen op Witte Donderdag, 6 april 2023 vanaf 17u via deze website worden uitgezonden, en dit gedurende 24 uren: www.passiojesuchristi.be   

Ze worden in de 3 landstalen voorgelezen door 27 anonieme stemmen uit verschillende steden en dorpen van ons land: priesters, vaders, moeders, jongeren, grootouders, Godgewijden, en zelfs een burgemeester, voor deze gelegenheid, door hun geloof, verenigd rond het Kruis.

1 reactie »

  1. Ik heb gehoord dat de eerste 19 delen van Luisa Piccareta’s Dagboek, goedgekeurd zijn met Imprimatur en Nihil Obstat in 1926, door een Katholieke Bisschop. Dat wil zeggen dat er niets in te vinden was, wat tegen het geloof sprak. De andere delen zijn nooit meer beoordeeld door de Kerk van vóór 1958, dat is er niet meer van gekomen, dus ik lees zelf alleen de eerste 19 delen. Maar die boeken zijn best lang, dus daar heb je al best wat stof aan, om te verwerken. Ik ben nog maar bij het eerste deel. Voor de rest durf ik er geen oordeel over te geven, maar dat is wat ik gelezen heb.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: