Spring naar inhoud

Eucharistisch mirakel te Kerala, India, 2013

facejesus

Dit mirakel, waarbij het gelaat van Jezus op de Hostie verscheen, gebeurde tijdens de Mis in de kerk van Christus Koning op woensdag 15 november 2013, in Vilakannoor, Kerala, India.

Pr. Pathickal zegt dat tijdens hij tijdens de consecratie rond 7 uur in de morgen een vlek zag op de grote hostie hij vast had. Het werd groter en duidelijker en al snel verscheen een gelaat. Hij hield de Hostie opzij en deed verder de Mis en gebruikte dan een andere Hostie, die in het tabernakel bewaard werd.

Na de Mis riep hij de verantwoordelijke van de sacristie en die zei dat hij het gelaat van Jezus zag. De pastoor plaatste de Hostie in een monstrans en plaatste die op het altaar voor aanbidding. Honderden mensen zagen het schijnende gelaat van een man met een baard en lang haar. Het was in zwart-wit.

Pr. Pathickal zei dat het schijnend gelaat nog steeds zichtbaar was toen hij de Hostie in het tabernakel plaatste rond 11 uur in de voormiddag.

Een aanwezige, een zekere Thomas, zei dat zijn geloof verdubbeld is nadat hij het mirakel had gezien.

eucharistic-miracle-vilakkannoor-4

Bron: http://www.newsandfaith.com/eucharistic-miracle-the-face-of-our-lord-jesus-christ-appeared-on-the-eucharist-in-india-november-15/

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: