Spring naar inhoud

Documentaire: ‘Garabandal, de niet te stoppen Waterval’

Vorig jaar ging van dezelfde makers van de film ‘Garabandal, enkel God weet het’ een documentaire in première over Garabandal. Dit is de meest alomvattende en diepgaande documentaire die ooit werd geproduceerd. Er komen tal van ooggetuigen en experts aan bod die een zo compleet mogelijk beeld scheppen van de wonderbare gebeurtenissen te Garabandal in de jaren 1960. De film is helaas enkel voorlopig enkel in het Spaans en het Engels (Spaans met Engelse ondertitels).

1 reactie »

  1. Zeer indrukwekkende documentaire die niet genoeg bekeken kan worden. De getuigenissen brengen ons tot de essentie van ons Geloof, zoals dat door Onze Heilige Moeder keer op keer onder de aandacht wordt gebracht: bekering, offer, Rozenkrans en dagelijks aan het Misoffer deelnemen. In de aankondiging van Garandabal (net als in Fatima) over de grote straf die wereldwijd zal volgen als we deze geboden niet volgen, denk je uiteraard direct aan de coronapandemie die de wereld thans in haar greep houdt. En die juist het dagelijks bijwonen van de Eucharistie welhaast onmogelijk maakt (althans hier in Nederland).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: