Spring naar inhoud

Miraculeuze foto tijdens Eucharistische aanbidding, Illinois, VS, 2013

weeping2407

Bovenstaande foto werd in november 2013 genomen in de Aanbiddingskapel van de Kerk van Onze Lieve Vrouw van Altijddurende Bijstand in Glenview, Illinois, in de Verenigde Staten. Het is niet de eerste keer dat iets bijzonders gebeurt in deze kapel. Het licht van de verschijning, die aan O.L.V. doet denken, reikt niet tot aan de vloer, het lijkt te zweven. De monstrans is ook zeer helder; het is niet duidelijk of deze het licht reflecteert of zelf licht uitstraalt. Het lijkt eerder dat de monstrans deel is van dezelfde lichtbron. Deze miraculeuze gebeurtenis werd gemeld via Spiritdaily.com.

http://www.visionsofjesuschrist.com/weeping1866.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: