Spring naar inhoud

Profetieën betreffende de Derde Wereldoorlog

Reeds in november 2015 had ik een droom over een soort invasie: ik zag door het raam (toen ik nog aan de kust woonde) bommenwerpers komen uit het noordoosten. Ik stak toen een gewijde kaars aan en begon op mijn knieën te bidden. Een maand later, in december 2015, kreeg ik een droom over een tsunami aan onze kust. Nu, in december vorig jaar, had ik wéér een droom over een tsunami aan onze kust; en in die droom verwees ik zelf naar mijn droom uit 2015. En kort daarvoor had ik ook een droom over het uitbreken van de oorlog tussen Iran en Israël, en dus meteen een grote oorlog in het Midden-Oosten. Maar nu blijken al deze zaken verband te hebben met elkaar.

Stephan Berndt maakte in zijn boek ‘Prophezeiungen zur Zukunft Europas und reale Ereignisse‘ een analyse van diverse voorzeggingen over de derde wereldoorlog. Hij maakte gebruik van 50 vnl. christelijke zieners (recentere en van eeuwen geleden), waarmee hij een databank aanlegde. Hij selecteerde ze op betrouwbaarheid (vnl. aan de hand van eerder gedane voorspellingen die zijn uitgekomen). Aan de hand daarvan kon hij de grote lijnen samenstellen omtrent de evolutie van de komende gebeurtenissen. Ik wil deze informatie delen voor wat het is. Maar er zijn reeds heel duidelijke tekenen (zie lager).

Eén van de belangrijkste zieners is Aloïs Irlmaier (1884-1959), een Duitse helderziende Christen die veel zaken en gebeurtenissen correct heeft voorspeld of aangegeven tijdens WOII.

Over onze tijd zei hij:

Vooreerst komt er een welstand als nooit tevoren. Dan volgt een geloofsafval als nooit tevoren. Daarop een nooit gezien zedenverval. Dan komt een groot aantal vreemden in ons land. Er heerst grote inflatie. Het geld verliest meer en meer aan waarde. Spoedig daarop volgt de revolutie. Dan overvallen de Russen ’s nachts het Westen.

Hij zei vlak voor zijn afsterven:

“Uiteindelijk zijn wij allemaal in Gods hand. Maar wie in het kruis niet gelooft, die zal verpletterd worden.”

Een paar van de belangrijkst kernpunten, samengesteld door Berndt:

 • Algemene tekenen dat het nabij is: moreel verval, geloofsafval, economische crisis (inflatie),… Ook komst van veel migranten naar Europa.
 • Kort voorafgaand aan WOIII: een zachte winter (weinig vorst, nagenoeg geen sneeuw) en een zeer vroeg en mooi voorjaar (het was inderdaad een zachte winter zonder noemenswaardige vorst of sneeuw, en het is een mooie en zachte maand maart).
 • Er zal een nieuw conflict uitbreken in het Midden-Oosten (wellicht oorlog Iran-Israël). (Hier kreeg ik een droom over.)
 • Reeds in het voorjaar bedreiging van Rusland. (Denken we aan de oorlog in Oekraïne die reeds is uitgebroken)
 • Reeks aanslagen vermoedelijk in de Balkan.
 • Onrust in Frankrijk en Italië (volksopstand). Paus vlucht uit Rome.
 • Voor de tijdsperiode van het uitbreken van WOIII wordt algemeen aangegeven: de zomer.
 • In de weken vóór de oorlog is men intensief bezig om het oorlogsgevaar in het Midden-Oosten te ontmijnen (vredesgesprekken).
 • In alle media wordt gesproken over vrede. Ook Rusland zit aan tafel bij vredesonderhandelingen.
 • Plots – midden in de vredesonderhandelingen – komt er een verrassingsaanval van Rusland op het Westen. Tegelijk valt China Alaska en Canada binnen.
 • Het merendeel van de profeten geeft aan dat WOIII hoogstens drie of vier maanden duurt.
 • Rusland valt Europa aan op drie fronten: Russen komen via het noorden langs Denemarken tot in Nederland en België (Hier kreeg ik een droom over.); via het zuiden tot in Italië.
 • Chemische aanval van de NAVO op de Russen.
 • Dan wordt de eerste atoombom ingezet. Rusland dropt een atoombom in het noorden van de Noordzee, waardoor een metershoge tsunami ontstaat. Vernieling aan Europese kusten. (Hier kreeg ik een droom over.)
 • Daarna inzet van atoomwapens.
 • Op dat moment komt er volgens sommige profeten een komeet en verschijnt er een kruis aan de Hemel. Wellicht wordt hier door sommigen de Waarschuwing of Gewetensverlichting gesitueerd. Aloïs Irlmaier zegt:

In dit gebeuren zie ik een groot kruis in de lucht en een aardbeving onder bliksem en donder; iedereen is bang en de hele wereld schreeuwt: “Er is een God!”

Dit typeert de Waarschuwing, waarbij een Kruis aan de hemel zal verschijnen.

 • Na de oorlog verschijnt de Antichrist, die zich zal voordoen als een messiasfiguur en een ene-wereldreligie tot stand zal brengen.

Een aantal van die zaken werden ook door Leonie Van den Dijck gezien (waaronder grote inflatie,…).

Ik denk dat het gezien deze ontwikkelingen goed is zich adequaat voor de bereiden (extra voedsel,…). De tijden worden hard. Ze zijn voorzegd door tal van zieners uit het verleden, en door heel wat recente zieners/profeten. Wie naar ze luistert, zal niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Dit wil ook zeggen dat de Waarschuwing of de Gewetensverlichting wellicht voor dit jaar zal zijn. Ook daarop bereiden we ons best voor (biecht,…).

Wat betreft de zogenaamde toewijding van Rusland aan het Onbevlekt Hart van Maria gevraagd in 1917, op 25 maart: zelfs als ze geldig is (want vorige pausen hebben nooit expliciet Rusland vernoemd zoals Onze Lieve Vrouw het gevraagd had); dan nog komt ze veel te laat. De gebeurtenissen zijn zich reeds aan het ontvouwen, en de dwalingen van Sovjet Rusland hebben zich de afgelopen eeuw over heel de wereld verspreid (atheïsme, communisme, de goddeloosheid in het algemeen…). Het zijn vijgen na Pasen… Wie denkt na 25 maart het als bij toverslag weer allemaal ‘peis en vree’ zal worden, zal nog raar opkijken.

Bron

6 Comments »

 1. MORGEN is het FEEST van Maria-boodschap.Een hoogfeest midden in de vastentijd.
  Al de rest is van weinig belang want…

  O.L.V. heeft de toewijding van Rusland gevraagd , te doen door de paus en ALLE BISSCHOPPEN in 1917. EN NIET 105 jaar later ,in20 22, als het al veel te laat is.
  De toewijding van Rusland werd blijkbaar niet gedaan . Nu proberen de ongehoorzame ongelovige kerkleiders hun vel te redden , niet omdat ze gehoorzaam willen zijn , maar uit eigenbelang .Omdat er een oorlog is op Europese bodem,tussen Rusland en Oekraïene dicht bij huis .
  Ze konden dit ook doen tijdens de oorlogen veraf , in het Midden-Oosten , in SyrIë , maar dat is te ver van hun bed …

  Bijaldien is de 3de wereldoorlog ( volgens de H. Moeder Theresa) al jaren aan de gang. Ieder jaar worden miljoenen (volgens de WHO 72 miljoen ) onschuldige kinderen vermoord in de moederschoot. Hebben de paus en bisschoppen ooit zeer openlijk en zeer fel tegen abortus gebeden en gestreden in woorden en daden???

  En nu vergaderen die moordenaarsbenden , oorlogsstokers van de VS met aan het hoofd de “zeer katholieke “ pro-abortus president Biden , en zijn Europese slippendragers van de Navo ,DE ECHTE OORLOGSMISDADIGERS in Brussel om hun verdere snode plannen uit te werken !!!!…

  Like

  • Inderdaad, dit betekent uiteraard het einde van West-Europa + Noord-Amerika ! West-Europa wordt zekers deel vernietigd door Russische atoomraketten of door de 15.000 Russische tanks, terwijl Noord-Amerika en Canada te maken zullen hebben met een Chinees-Russische beperkte atoomaanval. Misschien komt Noord-Korea ook tussen …

   Like

   • Conan, geen paniek! Russische tanks zijn grotendeels verouderd, haperen en zijn dus makkelijk uit te schakelen. Overigens kunnen de Russen het niet eens winnen van de Oekraïeners, laat staan van de NAVO. Een atoomaanval zie ik ook niet komen, want de Russen weten dat zij dan totaal vernietigd worden door een Westerse tegenaanval met kernwapens.

    Like

  • Je kunt jezelf afvragen: is de ‘man in het wit’ in het vaticaan wel de paus? Hij zou zeer zeker een sociale, aardige, joviale opa kunnen zijn, maar paus…

   Like

 2. Deze profetieën waren er reeds begin de jaren 70 van vorige eeuw. We hebben heel zeker uitstel verkregen door de vele gebeden in San Damiano en even daarna door de nieuwe kans met het Legioen Kleine Zielen. Tot nu dus terwijl de verloedering van de samenleving blijkbaar hoogtij viert en Gods ingrijpen niet meer tegen te houden is. Toen in de jaren 60 en 70 was er sprake van een Jozef Stockert die een vliegtuig zag dat een atoombom liet vallen in de Noordzee met katastrofale gevolgen. Ook een aanval van Rusland tot aan de Rijn. Dan was er sprake van een reactie na veel vernieling en ellende van een nazaat van de Franse koningen die de Russen zou terugdrijven en waarna er een ommekeer van het Russische volk zou plaatsvinden… De antichrist zou dan komen na het nieuw kristelijk tijdperk. Allemaal nogal verwarrend. Dus afwachten maar en bidden voor mildering van de straffen ! Volgens Leonie Van Dijk zou er niet veel meer overeind blijven staan. Groetjes, Ludo en Willy

  Verzonden vanuit Mail voor Windows

  ________________________________

  Like

 3. Willy, ieders belangrijkste zorg is: leven en sterven in vriendschap met God. De rest is van ondergeschikt belang. Kome wat er komen gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: