Spring naar inhoud

De verschijningen te Garabandal: video

garabandal1

Van 1961 tot 1965, niet geheel toevallig tijdens de jaren van het 2de Vaticaans Concilie, verscheen de H. Maagd in een dorpje in het noorden van Spanje: Garabandal. Ook verscheen de H. Aartsengel Michaël enkele malen aan de zieners. De boodschap luidde zoals steeds: gebed, boete en eerherstel.

Moeder Nieves Garcia onthulde eind oktober 2015 welke bijzonderheden de H. Maagd in 1961 in Garabandal had gezegd omtrent de Waarschuwing. Maria vertelde Conchita dat na een belangrijke Synode spoedig de Waarschuwing zou komen. Toen Conchita dit aan haar tante vertelde vroeg ze of ze het had over het Vaticaans Concilie (dat toen bezig was). Ze zei: “Nee, de Maagd sprak niet van een Concilie, maar van een Synode en ik denk dat de Synode een klein concilie is.” Het is onmogelijk voor een 12-jarig meisje om zomaar zonder kennis over een Synode te spreken, dat toen niet bestond (er was geen Synode bezig noch gepland). Moeder Garcia voegde eraan toe dat ze deze informatie verkreeg van vader Rafinel die het hoorde van vader Pesquera die de sommige van de eerste boeken over Garabandal schreef.

Een belangrijke synode kan de Synode over de Familie geweest zijn in 2014 en 2015. Dit zou er dus wel eens op kunnen wijzen dat deze gebeurtenissen niet meer zo veraf zijn.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: