Spring naar inhoud

Evolutie – Het grote experiment (video)

Dr. Carl Werner, die we eerder al in een artikel aanhaalden, werd toen hij aan de universiteit zat, uitgedaagd door een medestudent die hem zei: “Ik wed dat je evolutie niet kunt bewijzen.” Dit dreef Carl ertoe om het wel te bewijzen. Hij spendeerde 30 jaar aan zijn zoektocht, en toen hij zag dat het bewijs voor evolutie eigenlijk slechts holle woorden waren, begon hij na te denken over creatie. Indien creatie waar was, dan zou hij fossielen van recente dieren tussen dinosauriërfossielen moeten terugvinden. Dit zijn de zogenaamde “levende fossielen.” En wat hij veronderstelde bleek ook waar…

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn (Engelstalig, maar uitermate boeiend!), bekijk hoe wetenschappers met hun handen in het haar en hun mond vol tanden de gebreken in hun “bewijzen” moeten toegeven:

 

Officiële website:

http://thegrandexperiment.com/


Mijn boek zal over afzienbare tijd ook verkrijgbaar zijn, voor de geïnteresseerden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: