Spring naar inhoud

Boek: ‘De evolutietheorie ontkracht’: preview

Is de evolutietheorie wel zo waterdicht als ze ons willen doen geloven? In dit boek worden de fundamenten van de evolutietheorie grondig onder de loep genomen: van de bouwstenen van het leven (DNA en eiwitten) tot evolutie versus de Tweede Wet van de Thermodynamica, van de “levende fossielen” tot dateringstechnieken, het zogenaamd fossiel bewijs en Darwins eigen opwerpingen.

Ik ben verheugd om mee te delen dat het boek in z’n eindfase zit. Het zal normaal gezien later dit jaar verschijnen. Het wordt sowieso meegedeeld. Maak gerust al wat reclame bij vrienden en kennissen.

Het is een unicum – er is hier nog nooit eerder zo’n boek verschenen, en ik ben ervan overtuigd dat velen hier blij mee zullen zijn, en mijn hoop is dat velen zich hierdoor zullen bekeren. Ik heb tijdens het schrijven werkelijk Gods nabijheid ervaren, de Heilige Geest die mij steeds verlichtte, mij attent maakte op informatie die erin moest, en fouten die eruit moesten. Ook heb ik hulp gekregen van een gelovige professor archeologie, die mij tips gaf voor een goede structuur. Vaak kreeg ik ingevingen op momenten dat ik in gebed verzonken was. Ik sta zelf verbaasd hoe God mij tot instrument heeft gemaakt om de Waarheid over de Schepping te doen schitteren. Het bewijs tégen evolutie is gewoonweg overweldigend, meer dan ik had verwacht.

Formaat: 17 x 24 cm

Aantal bladzijden.: 172

Een preview (klik om te vergroten):

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: