Spring naar inhoud

Tentoonstelling Eucharistische wonderen Nederland & België: download gratis de bestanden

Wie interesse heeft in de tentoonstelling over de Eucharistie en Eucharistische mirakelen in Nederland en België kan nu gratis de map met alle bestanden downloaden. Deze bestanden kunnen bij een (online-)drukkerij gebruikt worden om zelf de panelen te drukken. Op deze manier wil ik iedereen die dat wil de kans bieden om deze tentoonstelling te gebruiken. Foambord (een soort PVC-schuim) is het meest duurzaam, maar karton of een ander materiaal is even bruikbaar. In de hobbywinkel kan men zelfklevende ogen (plastic met metalen driehoekje) kopen om keramiek mee aan de muur te hangen: dit is stevig genoeg. Op die manier kan men ze aan een wand hangen.

De tentoonstelling bevat 22 panelen: 7 mirakelen in België, 10 mirakelen in Nederland (11 panelen), een paneel over Eucharistische mirakels in het algemeen, één over de H. Mis, twee met citaten over Eucharistische aanbidding en het ontvangen van de H. Communie en tot slot twee panelen met pijlen, als bewegwijzering.

Wie vragen heeft, mag ze gerust stellen.

Klik hier om te downloaden

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: