Spring naar inhoud

Getuigenis: “Hoe altijddurende aanbidding mijn parochie aan het transformeren is”

Prachtig getuigenis over Eucharistische aanbidding:

Eerherstel aan het Heilig Sacrament

Getuigenis van Patty Knap uit Long Island, New York (VS).

Altijddurende aanbidding van het Heilig Sacrament werd ruim een jaar geleden geïntroduceerd in de parochie van St. Catherina van Siena, in Franklin Square, Long Island. Deze parochie had reeds enkele uren aanbidding per maand, maar dan breidde pastoor Msgr. Rick Figliozzi het uit naar altijddurende aanbidding (24 uur per dag).

De kapel van het voormalige klooster werd bijgewerkt om een toegewijde aanbiddingskapel te worden, en er werd een comité gevormd om het woord te verspreiden en een regeling op te stellen van regelmatige aanbidders om ieder uur van de week te dekken. Sindsdien heeft de aanbiddingskapel een constante stroom van aanbidders gehad.

Er zijn ongeveer 50 mensen die zich hebben verbonden aan een uurregeling, om te verzekeren dat het H. Sacrament nooit alleen is. Indien iemand zijn vastgestelde uur niet kan komen, worden de “aanbiddingskapiteinen” op de hoogte gebracht, zodat…

View original post 1.196 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: