Spring naar inhoud

Getuigenis van dokter Gloria Polo, de lauwe katholieke vrouw die neergebliksemd werd en voor het Oordeel kwam (deel 4): Ze was “een baby-moordmachine” door het gebruik van het spiraaltje

“Ik was een baby-moordmachine geworden!”

Vervolg van het getuigenis van Gloria Polo:

Ik heb mijn ziel nooit gevoed, maar tot overmaat van ramp bekritiseerde ik constant priesters. Je had moeten zien hoe moeilijk ik het daarbij had! Al sinds we klein waren, herinner ik me de aanwezigheid van kritiek op priesters in mijn familie. Mijn vader zei altijd dat die mannen rokkenjagers waren en veel beter af waren dan wij. En dat zouden we herhalen. En mijn Heer vertelde me: “Wie dacht je dat je jezelf tot God maakte en mijn gezalfden oordeelde? Ze zijn menselijk en de heiligheid van een priester wordt gebouwd door zijn gemeenschap, die voor hem bidt, hem liefheeft en steunt. Als een priester zondigt, wordt zijn gemeenschap ondervraagd, niet hij. De Heer liet me zien dat elke keer dat ik kritiek op priesters had, de demonen zich aan mij zouden hechten. Daarnaast beschuldigde ik op een gegeven moment een priester van homoseksualiteit en de hele gemeenschap kwam erachter. Je kunt je niet voorstellen hoeveel schade ik heb aangericht.

Aan het vierde gebod: eer uw Vader en uw Moeder, liet de Heer me zien hoe ondankbaar ik voor hen was. Ik zou tegen hen vloeken en erover klagen omdat ze me niet alles konden geven wat mijn vrienden hadden. Ik waardeerde nooit wat ze voor mij deden, tot het punt dat ik zei dat ik mijn moeder niet kende omdat ik dacht dat ze niet aan mijn normen voldeed. Het was vreselijk om de samenvatting te zien van een vrouw zonder God en hoe die goddeloze vrouw alles wat dichtbij haar komt kan vernietigen. Maar het ergste was dat ik mezelf goed en heilig vond. De Heer liet me ook zien hoe ik dacht dat ik het goed kon doen met dit gebod, simpelweg omdat ik betaalde voor de doktersrekeningen en medicijnen van mijn ouders toen ze ziek werden, maar dat aangezien ik alles vanuit het oogpunt van geld analyseerde, ik ze zou manipuleren wanneer Ik had geld. Ik heb zelfs van hen geprofiteerd, door geld voelde ik me god en ik stapte over ze heen. Weet je wat echt pijn deed? Ik zag mijn vader verdrietig huilen, want hoewel hij een goede vader was die me had geleerd hardwerkend, ondernemend en eerlijk te zijn, vergat hij een klein maar belangrijk detail: dat ik een ziel had en dat hij een evangelisator was met zijn voorbeeld, en dat daarom mijn hele leven hierdoor begon te zinken. Ik keek met pijn naar mijn vader toen hij rokkenjager was. Hij vertelde mijn moeder en iedereen trouwens graag dat hij een echte man was omdat hij meerdere vrouwen had en hij ze allemaal kon bijhouden. Bovendien was hij een roker en een drinker. Die ondeugden maakten hem trots omdat hij dacht dat ze deugden waren, geen ondeugden. Ik begon te zien hoe mijn moeder haar gezicht in tranen bedekte toen mijn vader over andere vrouwen begon te praten. Ik werd vol woede en wrok. Die wrok leidde me tot mijn spirituele dood. Ik zag met vreselijke woede hoe mijn vader mijn moeder voor iedereen vernederde. Ik kwam in opstand en vertelde mijn moeder dat ik nooit zoals zij zou zijn. “Dat is waarom wij vrouwen waardeloos zijn, vanwege vrouwen zoals jij, zonder waardigheid en zonder trots die mannen hen overal laten vertrappen!” En toen ik opgroeide, zei ik tegen mijn vader: ‘Let wel, ik zal nooit, nooit, een man me laten vernederen zoals je mijn moeder vernedert. Als een man mij ooit ontrouw is, zal ik hem terugbetalen! ” Hij sloeg me en daagde me uit: “Denk er niet eens over na!” Mijn vader was erg chauvinistisch. Ik zei tegen hem: ‘Zelfs als je me slaat of vermoordt, als ik ooit trouw en mijn man ontrouw is, zal ik hem terugbetalen zodat mannen zullen begrijpen hoe vrouwen lijden als mannen hen vertrappen.’ Dus, vol van die wrok en woede, toen ik genoeg geld had verdiend, begon ik mijn moeder te vertellen dat ze van mijn vader moest scheiden, ondanks het feit dat ik echt van mijn vader hield. “Je moet zo’n man niet verdragen! Wees waardig, laat hem zien wat je waard bent! ‘ Kun je je voorstellen? Ik probeerde mijn eigen ouders te laten scheiden! En moeder vertelde me: “Nee, schat, natuurlijk heb ik pijn, maar ik heb mezelf opgeofferd omdat ik zeven kinderen heb en omdat je vader aan het eind van de dag een goede vader is en ik onmogelijk kan vertrekken en je vader van je wegnemen. Trouwens, als ik hem verlaat, wie gaat er dan bidden voor zijn redding? Ik ben de enige die kan bidden, zodat hij zal worden gered omdat ik me door de pijn en het lijden dat ik heb opgewekt, verenig met de pijn van Christus aan het kruis. Elke dag vertel ik de Heer: ‘Deze pijn is niets vergeleken met je kruis, dus red alstublieft mijn man en kinderen!'” Ik begreep dat niet. Mijn woede zwol aan en veranderde mijn leven. Ik werd een rebel en begon mijn verlangen om vrouwen te verdedigen te verkondigen. Ik begon abortus, samenwonen en scheiden te verdedigen en sprak me uit voor “oog om oog en tand om tand”. Ik ben nooit ontrouw geweest, maar ik heb veel mensen pijn gedaan met mijn advies.

Toen we bij het vijfde gebod kwamen, liet de Heer me zien dat ik een vreselijke moordenaar was en dat ik het ergste en meest gruwelijke voor zijn ogen had gepleegd: een abortus. Geld stelde me in staat om te betalen voor verschillende abortussen omdat ik beweerde dat vrouwen het recht hadden om te kiezen wanneer ze zwanger wilden worden of niet. Ik zag het in het boek des levens en het deed me diep pijn toen ik een veertienjarig meisje zag aborteren omdat ik het haar had geleerd. Als iemand vergiftigd is, blijft er niets goeds over. Alles wat in de buurt komt, wordt ook bedorven.

Er waren deze meisjes, drie van mijn nichtjes en de andere, de vriendin van mijn neef. Hun ouders lieten ze bij mij thuis komen omdat ik geld had en met hen praatte over mode, glamour, hoe ze hun lichaam konden laten zien, enzovoort. Mijn zus stuurde ze naar mij. Ik heb ze beschadigd. Ik bedierf minderjarigen, dat was een vreselijke zonde, die de abortus nog erger maakte. Ik zou ze zeggen niet onschuldig te zijn. “Je moeders praten met je over maagdelijkheid en kuisheid omdat ze verouderd zijn. Ze praten over een 2000 jaar oude Bijbel, maar priesters hebben geweigerd in het reine te komen met de moderne wereld. Je moeders praten over wat de paus zegt, maar de paus is ouderwets.”

Stel je voor hoe giftig! Ik heb deze meisjes geleerd dat ze van hun lichaam moesten genieten, maar dat ze anticonceptie moesten gebruiken. Ik leerde ze de ‘perfecte vrouw’-methode. Die 14-jarige, de vriendin van mijn neef, kwam op een dag naar mijn kantoor (ik zag dit in het boek des levens) en vertelde me in tranen: “Gloria, ik ben maar een baby en ik ben zwanger!” Ik schold haar uit en zei tegen haar: “Heb ik je niet geleerd over anticonceptie?” Ze antwoordde “ja, maar het werkte niet!” Toen zag ik hoe de Heer dat meisje daar had geplaatst, zodat ze niet in de afgrond zou zinken, dus ze zou niet aborteren. Abortus is een zware ketting die sleept en vertrapt, het is een pijn die nooit ophoudt. Het is de leegte van een moordenaar. Het is het ergste wat je een kind kunt aandoen. Wat dat meisje betreft, in plaats van met haar over de Heer te praten, gaf ik haar geld om een ​​abortus te laten ondergaan bij een ‘goede’ plaats, zodat ze later in haar leven geen complicaties zou krijgen. Net als die heb ik verschillende abortussen gesponsord. Elke keer dat het bloed van een baby wordt vergoten, is het voor Satan een holocaust. Het is een holocaust die de Heer pijn doet en schokt. In het Boek des Levens zag ik hoe onze ziel wordt gevormd op het moment dat het sperma en het ei elkaar raken. Er ontstaat een prachtige vonk, een licht dat straalt van de zon van God de Vader. Zodra de baarmoeder van een moeder is geïmpregneerd, licht ze op met de helderheid van die ziel. Als er een abortus is, schreeuwt en kreunt die ziel van pijn, zelfs als ze geen ogen of vlees heeft. Wanneer het wordt vermoord, wordt die kreet gehoord en schudt de hemel en klinkt een even sterke kreet in de hel, maar deze keer van vreugde. Direct daarna breken er enkele zegels los in de Hel en komen er ‘larven’ [demonen] tevoorschijn om door de mensheid te blijven sluipen, waardoor ze tot slaaf worden gemaakt van het vlees en van al die slechte dingen die we zien en het ergere dat zal komen.

Want hoeveel baby’s worden er dagelijks gedood? En het is een overwinning voor hem. De prijs van onschuldig bloed geeft elke keer een andere demon vrij. Ik werd gewassen in dat bloed en mijn reine ziel werd absoluut zwart. Na die abortussen had ik geen gevoel van zondigheid meer. Voor mij was alles in orde. Het was triest om te zien hoe al die schulden die ik aan de duivel verschuldigd was, ook al die baby’s omvatten die ik zelf had gedood omdat ik een koperen spiraaltje had.

Ik zag pijnlijk hoeveel kleine baby’s waren gemaakt en die ‘zonnen’ [bevruchte eicellen] waren gesprongen, met de roep van die baby die werd weggerukt uit de handen van zijn Vader God. Geen wonder dat ik altijd zuur en slecht gehumeurd was, met een grimmig gezicht, gefrustreerd door iedereen en erg depressief. Ik was een baby-moordmachine geworden!

En dat bracht me dieper in de afgrond. Hoe kon ik zeggen dat ik niet had gemoord? Hoe zit het met elke persoon die ik niet leuk vond, haatte of gewoon niet kon verdragen? Ik was daar ook een moordenaar. Omdat mensen niet alleen doodgaan door een schot. Het is genoeg om ze te haten, slechte dingen met ze te doen, jaloers op ze te zijn. Daar dood je mee.

Wat het zesde gebod betreft, dacht ik “ze kunnen hier geen vuil vinden; Ik had geen affaires en ik heb maar één man gehad, mijn man, mijn hele leven “. Vervolgens lieten ze me zien dat elke keer dat mijn borsten zichtbaar waren en ik een maillot droeg, ik andere mannen aanspoorde om naar me te kijken en onzuivere gedachten te hebben en dat ik ze zou laten zondigen. Zo raakte ik in overspel. Ik zou vrouwen aanraden ontrouw te zijn aan hun man. Ik zou vergeving afraden en echtscheiding aanmoedigen. Dat was genoeg om een ​​vreselijk overspel te plegen. En ik realiseerde me dat de zonden van het vlees verschrikkelijk en veroordelend zijn, zelfs als de wereld zegt dat ze cool zijn en dat we ons als dieren moeten blijven gedragen. Helaas liet ik de hand van de Heer los, omdat we zondigen in gedachten, ziel en daden.

Het was pijnlijk om te zien hoe al die zonde, bijvoorbeeld de zonde van het overspel van mijn vader, zijn kinderen beschadigde en verscheurde. Het maakte me boos tegen mannen en het maakte mijn broers tot drie identieke kopieën van mijn vader, die graag rokkenjagers en dronkaards waren … ze wisten niet hoeveel ze hun kinderen pijn deden. Daarom huilde mijn vader met zoveel pijn toen hij zag hoe zijn zonde in hen en in zijn dochter was geërfd, waardoor het werk van God werd geschaad.

Volgende keer het laatste deel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: