Spring naar inhoud

De 33 Eucharistische mirakelen van Naju, Zuid-Korea (2)

Vervolg van de Eucharistische mirakelen:

24 november 2001

julia19

In de morgen was Julia de Kruisweg aan het gaan op de heuvel van de gezegende Moeder, toen ze ineens Jezus aan het kruis zag, en krachtige lichtstralen die van hem uit gingen. Dan openden Zijn zeven Wonden en het bloed dat eruit stroomde kwam samen en veranderde in een Hostie, die neerdaalde op de tong van Julia.

1 januari 2002

julia20

Toen Julia aan het bidden was onder het Kruis op de heuvel, kwam er een Hostie neergedaald, die door haar mondmaskertje, op haar tong terecht kwam.

24 november 2002

julia21

Terwijl ze thuis aan het bidden was, kwamen, nadat Jezus haar een boodschap gaf, twee Hosties, omgeven door licht, neergedaald en landden op een tafeltje, waar een Bijbel op lag. De foto’s zijn een beetje donker uitgevallen.

16 april 2005

julia22

Een Hostie waar drie druppels bloed uit kwamen, die wordt bewaard in een kleine monstrans.

6 mei 2005

julia23

Op 16 april 2006, in de avond, tijdens de Mis op de heuvel van de gezegende Moeder, kwamen twee Hosties neergedaald uit de Hemel. Vader Marcial raapte ze op en deed ze in een ciborie. Dan bracht hij ze naar het huis van Julia en ze werden daar bewaard. Op 6 mei ging Julia in extase en zag ze een dikke mist een ciborie omhullen. Toen ze weer was bijgekomen vroeg ze om eens te kijken naar de Hosties die op 16 april waren neergedaald. Vader Marcial ging de ciborie halen en opende die, toen zag hij bloed op de Hosties en hij begon luidop te wenen van emotie. Daarna loofden en dankten ze God in de kapel.

16 oktober 2006

julia24

Nadat Julia om 9 uur ’s morgens een boodschap van Jezus ontving, ging ze kijken naar de pyxis die in haar kamer staat, die Hosties bevatte die een priester uit de VS had geconsacreerd, en tot haar grote verbazing zag ze dat de bovenste Hostie aan het bloeden was. Deze Hostie werd op bevel van Jezus naar Paus Benedictus XVI gebracht, die zijn personeel beval om het met de grootste zorg en toewijding te bewaren.

24 oktober 2006

julia25

Tijdens de Mis om 7 uur ’s morgens zag Julia een verschijning van de gekruisigde Jezus, met Zijn 7 wonden. Het bloed dat daaruit stroomde kwam samen en transformeerde in een Hostie, die vervolgens neerdaalde. Deze Hostie wordt nu in een monstrans bewaard.

11 juni 2007

Een kleine hostie die neerdwarrelt thuis in de kamer waar Julia aan het bidden is.

10 juni 2008

julia26

Een Hostie met een tekening in bloed, daalde neer achter een hostie in een klein monstransje. De Hostie werd eruit gehaald en apart bewaard.

6 december 2008

julia27

Tijdens een gebedswake voor de Eerste Zaterdag van de maand, kwam er een Hostie neergedaald. Velen weenden en bekeerden zich. Sommigen waren ook getuigen van de lichtstralen die uitgingen van de Hostie.

2 november 2009

julia28

Vader Aloysius Chang ging naar het huis van Julia, om haar en een assistent de Communie te geven. Hij had een stuk van de grote Hostie meegebracht, alsook een kleine Hostie. Toen was er daar nog iemand die de Communie wenste te ontvangen. Vader Chang wilde het grote fragment in twee breken, maar plots verscheen er in de pyxis een extra kleine Hostie.

28 februari 2010

julia29

Julia Kim was samen met nog enkele anderen in het Vaticaan. Aartsbisschop Giovanni Bulaitis vierde de Mis in een kapel en toen hij haar de Communie gaf veranderde de Hostie opnieuw in een bloedend stuk vlees in de vorm van een hartje. Er werden foto’s genomen en videobeelden van gemaakt.

5 maart 2011

julia30

Tijdens de Mis in de kapel zag een misdienaar een Hostie op de grond, en Vader Lawrence Jung raapt die op, en hij dacht dat het misschien een ongeconsacreerde hostie was, die door een veeg van zijn mouw op de grond was terechtgekomen. Toen hij na de consecratie de ciborie wilde nemen om de Communie uit te delen, zag hij op het corporale twee Hosties liggen. Hij zag dat deze Hosties anders waren en dat ze onmogelijk uit de ciborie zouden kunnen gekomen zijn. Iedereen keek met verbazing, en de Hosties werden apart gehouden en bewaard. Julia Kim bevestigde dat deze Hosties werkelijk het Lichaam van Jezus waren.

http://www.najumary.or.kr/English/signs/eucharisticmiracle.htm

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: