Spring naar inhoud

Gezocht: getuigenissen

Ik kreeg enkele dagen geleden tijdens mijn avondgebed het idee om een boek samen te stellen met getuigenissen van mensen, getuigenissen over hoe God hen heeft aangeraakt, bijzondere bekeringsverhalen,… Ik zou dit dan bundelen in boekvorm en uitgeven via de Uitgeverij JEANNE D’ARC.

Wie zich geroepen voelt: aarzel niet om je verhaal neer te schrijven. Mensen kunnen hun verhaal inzenden naar: michael.dekee at mail punt com

Verhalen mogen gerust ook anoniem, met bvb. een pseudoniem.

Ik zal die dan bekijken, selecteren en bundelen. Op deze manier wil ik meer mensen de kans bieden om hun verhaal met de wereld te delen en misschien anderen hiermee te bemoedigen, en op die manier ook zielen naar God brengen. Ik zou mijn eigen verhaal er dan ook in opnemen. Getuigenissen kunnen heel veel doen!

Ik ben benieuwd…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: