Spring naar inhoud

Het tijdperk van de wetenschap zal ten einde komen

De H. Bernadette Soubirous, het herderinnetje van Lourdes aan wie O.L.Vrouw verscheen, schreef in 1879, kort voor haar dood, een brief aan de toenmalige Paus Leo XIII. Hierin stonden een aantal profetische boodschappen voor de 20ste eeuw en daarna, die haar door de Heilige Maagd Maria waren gegeven. De brief was al 120 jaar zoek in het Vaticaan, maar werd eind de jaren 1990 ‘toevallig’ teruggevonden door een pater die materiaal opzocht over de wonderen in Lourdes. De pater was geschokt over de inhoud van de brief. Immers, vier van de vijf boodschappen zijn reeds in vervulling gegaan; zoals een aantal wetenschappelijke ontdekkingen, de Wereldoorlogen en de maanlanding. De vijfde boodschap moet nog in vervulling gaan. Ze bevat ook voor het scheppingsonderzoek/creationisme interessant nieuws, namelijk:

Uwe Heiligheid, de Heilige Maagd zei ook nog, dat met het ten einde gaan van de 20ste eeuw ook het tijdperk van de wetenschap zal ten einde gaan, opdat er een nieuw tijdperk zal kunnen beginnen, en dat is het tijdperk van het geloof, dat zich overal op de wereld zal verbreiden. Als gevolg hiervan zal uiteindelijk ook het bewijs geleverd worden dat het God is die het heelal, de aarde en de mens geschapen heeft, waardoor de mensen geen vertrouwen noch geloof meer zullen hechten in en aan de wetenschap, met als gevolg dat er een eind zal komen aan alle vormen van wetenschapsbeoefening [wellicht wordt hier vnl. de historische wetenschapsbeoefening (paleontologie, geologie, etc.) bedoeld waardoor men evolutie wil bewijzen, nvdr]. Door dit alles zullen miljoenen mensen zich weer tot onze Heer Jezus Christus wenden en op Hem gaan vertrouwen, waardoor het Kerkelijk leven en dus ook de Kerk zal opbloeien als nooit tevoren.

Uit: Maria Koningin van de Vrede, nr. 143, jan-feb. 1999 – via: Leviathan, op het spoor van de oorsprong, nr. 11 – april 1999


Ter info: er wordt gewerkt aan een geheel herziene en uitgebreide editie van ‘De evolutietheorie ontkracht’… Het boek zal zo’n 50 bladzijden dikker zijn en bevat heel wat nieuwe en exclusieve (nog nergens eerder getoonde) informatie. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: