Spring naar inhoud

Ter info: nieuw boek over het ‘theïstisch evolutionisme’

Graag wil ik even mijn nieuw boek belichten, dat het evolutionisme vanuit de geloofshoek benadert:

In dit boekje, dat een aanvulling is op de eerder verschenen uitgaven over de evolutietheorie, wordt het in heel wat christelijke kringen aanvaardde zogenaamde “theïstisch evolutionisme” aangepakt. Eerst wordt het denken van de Franse Jezuïet en evolutionist Pièrre Teilhard de Chardin grondig onder de loep genomen. Vervolgens wordt duidelijk gemaakt aan de hand van citaten uit de H. Schrift, citaten van kerkleraren; citaten uit het Kerkelijk Leergezag, en visioenen van mystici dat de theïstische evolutie niet te verzoenen is met het christelijk geloof.

In dit boekje wordt duidelijk dat de Franse priester en evolutionist Teilhard de Chardin door de duivel bezeten was en dat het theïstisch evolutionisme in strijd is met de H. Schrift en het Katholiek Geloof, zoals ook geopenbaard aan verschillende zieners (waarvan enkele reeds zalig of heilig verklaard). Wordt in dit boekje geciteerd: Hildegard van Bingen, de Heilige Birgitta van Zweden, de Eerbiedwaardige Maria van Agreda, de Zalige A.K. Emmerick en Leonie Van den Dijck.

Het is een A5-formaat; 98 blz.; te bekomen voor € 8,00

Hier te bestellen:

God zag dat het heel goed was – over het theïstisch evolutionisme

Wie moeite heeft met bestellen, kan het ook via mij bestellen – door het contactformulier in te vullen op deze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: