Spring naar inhoud

Getuigenissen: mijn eigen getuigenis

In onderstaande video geeft ik mijn eigen getuigenis:

4 Comments »

 1. Zeer mooie getuigenis, Michael !

  OLieve Vrouw , onze hemelse Moeder, weet haar kinderen te leiden!

  Wat moeten wij veel tot Haar bidden, voor ons en voor onze medemensen!

  Mvg

  André

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

 2. Inderdaad, het nieuwe leven begint met eenvoudig gebed en dan verandert alles, dan worden de leugens uitvergroot en toont de vijand zijn haat tegen ons aller Schepper en tegen het natuurlijke geestelijk leven.

  Like

 3. AM+ Hey Michaël, Mooie getuigenis, top.Waarachtige dromen leiden tot GOD, Jezus bemint ons meer dan wij HEM beminnen.Oneindig fijn dat Hij zo een Heilige Moeder heeft voor ons allemaal. Wat is Hij zoet en heerlijk.Ook heb ik dromen gekregen in mijn jeugd. De waarschuwing met het TEKEN van het KRUIS in de lucht met een verheerlijkte JEZUS wist ik pas later dat dit werkelijkheid zal worden.De T-shirts passen wel. Vele rozen in kransen  Bert

  Like

 4. AM+ Nog even een kleine reactie. Onze lieve papa is de Almachtige eeuwige.. In zijn schepping zien wij een glans van Zijn schoonheid.Zes dagen waren voldoende om dit alles te realiseren en Hij ruste op de zevende. Geven wij een krans van rozen. Bert

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: