Spring naar inhoud

Nieuwe afleveringen van Evolutie of Schepping

Eventjes een update over de afleveringenreeks ‘Evolutie of Schepping’, voor de geïnteresseerden:

In aflevering 5 (Het paard en de pony) hebben we het over soort en ras. Is het een soort, of eerder een ras of ondersoort van een basissoort, en dus eerder aanwijzing voor schepping?

 

In aflevering 6 (De uitgestorven ammoniet) kijken we of uitsterving bewijs is voor evolutie, en nemen we als voorbeeld de ammoniet:

In aflevering 7 (De alpenwatersalamander) kijken we of het bestaan van amfibieën een bewijs is voor evolutie van landdieren (en dus ook de mens) uit vissen:

In aflevering 8 (De wandelende aap) bestuderen we de fossielen van Lucy en kijken we of Lucy echt wel kon rechtop lopen zoals een mens…:

Er komen nog afleveringen.

Verder zal ik op 21 januari om 20u via Zoom (dus online) een lezing geven met als titel: Lucy of Adam? – Een kritische blik op het fossiel bewijs voor menselijke evolutie. In deze lezing zal ik zeer diep gaan op al het zogenaamde fossiel bewijs, en alle gebreken en vervalsingen blootleggen. De lezing wordt eveneens opgenomen en kan eventueel later ook nog bekeken worden.

Inschrijven kan hier.

Ook de website evolutietheorie-ontkracht.com werd in een nieuw kleedje gestopt. Wat is er nieuw? Op de site komt nu uitgebreid alle info aan bod omtrent het “bewijs” voor de evolutietheorie. Zo’n 80% van wat in het boek (herziene uitgebreide versie) te lezen is, zal op de site staan. Het blog zal afgeschaft worden. De site wordt een statische site, waar alle beschikbare info op te vinden is, inclusief videomateriaal.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: