Spring naar inhoud

Geanimeerde Bijbelserie – Schepping & Vloed

Vision Video – een katholieke videoproducent – is begonnen met het uitbrengen van een prachtige 50-delige serie over de Bijbel. Ze zijn nog bezig met de productie van de serie. Momenteel zijn er drie episoden uitgebracht. Graag wil ik de eerste twee over de Schepping en de Zondvloed hier brengen. Het is Engels gesproken, maar voor diegenen die geen Engels verstaan, kan men (als men doorklikt naar youtube) de automatische vertaling inschakelen naar Nederlands.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: