Spring naar inhoud

Dit is hoe ze de mensen na de Waarschuwing zullen misleiden

Onlangs zag ik op de nieuwswebsite van de VRT een artikel verschijnen over een grote zonnestorm die de aarde trof, en die zorgde dat de mensen de hemel in vlammen zagen. Ik moest daarbij onmiddellijk denken aan wat Vader Michel Rodrigue had gezegd over de Waarschuwing.

Als de duivel na zes en een halve week terugkeert, zal hij via de media, mobiele telefoons, tv’s, enzovoort een boodschap aan de wereld verspreiden. De boodschap is deze: er ontstond op deze datum een collectieve illusie. Onze wetenschappers hebben dit geanalyseerd en ontdekten dat het tegelijkertijd gebeurde dat een zonnevlam van de zon in het universum vrijkwam. Het was zo krachtig dat het de geest van de mensen op aarde beïnvloedde, waardoor iedereen een collectieve illusie kreeg. De duivel houdt ons zelfs nu voor de gek door de nieuwe priesters van de wereld: televisiejournalisten die willen dat je denkt wat ze denken, dus presenteren ze alleen het nieuws dat hun mening is. Ze verdraaien de waarheid en je wordt gehypnotiseerd, gemanipuleerd om ze te geloven.

Er wordt in het artikel gezegd dat het leek alsof de “hemel in brand stond”, en velen die niet wisten wat er gebeurde zagen er een “religieus voorteken” in..

Dit is dus precies de manier waarop ze de Waarschuwing zullen afdoen als iets natuurlijks, en misschien zullen ze zelfs verwijzen naar dit artikel of die zonnestorm uit 1582 met de woorden: “zie je wel dat het in het verleden nog is gebeurd,…” En de verlichting van het geweten zal dan als een “collectieve illusie” afgedaan worden ten gevolge van die zogezegde “krachtige zonnevlam”. Helaas… Het zal een enorme leugen zijn, maar de mensen die van niet beter weten zullen dit geloven. Vandaar is het goed er nu op te wijzen dat dit zal gebeuren.

Ik hoop dat ieder het advies van Vader Rodrigue in acht heeft genomen en zich heeft voorbereid, zowel lichamelijk als geestelijk. De Grote Waarschuwing zal er plotsklaps komen, en enige tijd daarna wordt het oorlog. Dit is ook voorzegd door andere zieners de afgelopen 60 jaar. De tijd is rijp voor de vervulling van de profetieën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: