Spring naar inhoud

Kom Heer Jezus, Maranatha!

Een muziekvideo van Harpa Dei – een groep bestaande uit een broer en drie zussen: Nikolai, Lucia, Marie-Elisée and Mirjana Gerstner. Ze werden geboren in Duitsland en groeiden op in Ecuador. Ze zijn katholiek opgevoed en gevormd in een religieuze communiteit, en reisden vervolgens de wereld rond. Hieronder één waarin ze in verschillende talen zingen: kom Heer Jezus, Maranatha!

Lucas 21: 25-36:

Er zullen tekenen zijn aan zon, maan en sterren en op de aarde zullen volkeren in angst verkeren, radeloos door het gebulder van de onstuimige zee. De mensen zullen het besterven van schrik, in spanning om wat de wereld gaat overkomen, want de hemelse heerscharen zullen in verwarring geraken. Dan zullen zij de Mensenzoon zien komen op een wolk, met macht en grote heerlijkheid. Wanneer zich dit alles begint te voltrekken, richt u dan op en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing komt naderbij.’  Hij maakte een vergelijking en zei: ‘Kijkt naar de vijgenboom en naar alle andere bomen;  zodra ze uitlopen weet ge, als ge dat ziet, dat de zomer in aantocht is. Zo ook, wanneer ge al deze dingen ziet, weet dan dat het Rijk Gods nabij is. Voorwaar, Ik zeg u: dit geslacht zal niet voorbijgaan, voor dit alles geschied is. Hemel en aarde zullen voorbijgaan, maar mijn woorden zullen niet voorbijgaan. Zorgt ervoor dat uw geest niet afgestompt raakt door een roes van dronkenschap en de zorgen des levens; laat die dag u niet als een strik onverhoeds grijpen, want hij zal komen over allen waar ook ter wereld. Weest dus te allen tijde waakzaam en bidt, dat ge in staat moogt zijn te ontkomen aan al die dingen die zich gaan voltrekken, en stand moogt houden voor het aangezicht van de Mensenzoon.

Hoe lang nog, Heer?

Kom Heer Jezus, kom… Maranatha!

1 reactie »

  1. Eerst komt de verwijdering van de Weerhouder en daarna zal de antichrist zich pas kunnen openbaren en voor 2 maal 3.5 jaar de scepter zwaaien(2 Tessalonicenzen 2:1-12). De antichrist zal zeer eenvoudig alle problemen en oorlogen doen eindigen, valse wonderen verrichten , de ene wereldorde annex religie oprichten en zelfs aanbeden worden(Daniël 8:24-25; 9:27).) De Wederkomst van Christus en Het Koninkrijk Gods zal in die periode door De Twee Goddelijke Getuigen 1260 dagen verkondigd worden. De Twee Getuigen worden gedood en na 3.5 dag opgenomen worden in de Hemel. Daarna komt de Grote Koning orde op zaken stellen voor duizend jaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: