Spring naar inhoud

Radio Aartsengel Michaël: Uitgelicht: De profetieën in de aanloop naar de derde Wereldoorlog gaan in vervulling

1 reactie »

  1. De tekenen van de grote gebeurtenissen zijn er al jarenlang. In Frankrijk zijn elk jaar rellen, speciaal Parijs. Israël wordt altijd bedreigd. Dreiging van een Derde Wereldoorlog is er ook altijd geweest. Bijzonder Noorderlicht is al verschillende malen geweest. De echte catastrofe is de verdwijning van de Katholieke Kerk, het geestelijk leven, de zielen die verloren gaan. De jeugd die op gevaarlijke dwaalwegen wandelt. Naar festivals gaat, en drugs neemt. De overname van de Kerk door de vrijmetselarij. De verspreiding van de communistische ideëen vanuit Rusland naar het Westen toe, wat al sinds de jaren zestig plaats heeft. Alle leugens die dat met zich meebrengt. Die ideëen kun je terugvinden zelfs bij Johannes Paulus II, in zijn encyclieken. Alle mogelijke misdaden gebeuren zo massaal, de duivel regeert, als nooit tevoren. Dat was en is de vreselijke gesel van Rusland, dat zijn de echte rampen. Het Westen is niet méér verdorven dan Rusland. Daar zijn dezelfde dingen bezig als hier. Het is alleen zo dat je in Rusland geen openlijke propaganda mag maken voor LHGTBQ, en dat mag hier wel. Dat komt omdat Rusland altijd voor zichzelf en speciaal voor het Rode Leger het imago overeind heeft willen houden van mannelijkheid en onverzettelijkheid. Het is Sowjet propaganda, geen christelijke overtuiging. De Patriarch van Moskou is altijd een KGB baas geweest, net zoals Poetin. Onze generatie moet onder deze voortdurende druk blijven leven. Ooit zal een keer de bom barsten, en een korte, nieuwe oorlog komen op Europees grondgebied. Dan komen ook Waarschuwing en Drie dagen Duisternis van God ’s Hand. Wie dan alles overleeft, en de Tijd van Vrede mag meemaken, onder de nieuwe, grote Koning, die is heel gelukkig. Hun kinderen kunnen weer in echte vrede leven, en vrij de Sacramenten der Kerk ontvangen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: