Spring naar inhoud

Nieuwe editie van ‘De evolutietheorie ontkracht’

Drie jaar na het verschijnen van de geheel herziene en uitgebreide editie (2020), en vijf jaar na het verschijnen van de eerste editie (2018), begon het te kriebelen om het boek nog wat meer uit te breiden, en nóg beter en completer te maken. Deze laatste editie is vanaf nu verkrijgbaar (de vorige werd hierdoor vervangen).

Het boek telt nu 314 bladzijden (dat zijn er 114 meer dan de eerste editie van 2018) en is nu met harde kaft (is wat kwalitatiever).

Wat is er nieuw?

Er wordt aandacht besteed aan het zogenaamde bewijs voor de evolutie van het paard. Er worden méér ‘levende fossielen’ getoond. Ook wordt biologisch geïnspireerd ontwerp kort aangesneden. Verder is de appendix uitgebreid.

Geïnteresseerden kunnen het bestellen via LULU: https://www.lulu.com/shop/micha%C3%ABl-dekee/de-evolutietheorie-ontkracht/hardcover/product-ygqd9e.html?q=&page=1&pageSize=4

Via mij kan men ook een exemplaar bekomen (25 euro). Men kan ook de gratis pdf downloaden op http://evolutietheorie-ontkracht.com, maar dan heb je hem natuurlijk niet in de boekenkast staan.

Ik beveel het boek vooral aan bij ouders met schoolgaande kinderen, die blootgesteld worden aan de leugens van de ‘evolutietheorie’, om ze ertegen te wapenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: