Spring naar inhoud

Dinosauriërs en Genesis

Wie mijn boek “De evolutietheorie ontkracht” heeft gelezen, weet dat het mijn overtuiging is dat dinosauriërs grotendeels uitgeroeid werden tijdens de wereldwijde Zondvloed. Ik toon onder andere enkele afbeeldingen van originele ‘beenvormende cellen’ of osteocyten, die werden teruggevonden in de hoorn van een Triceratops. Dit bewijst dat die fossielen geen miljoenen jaren oud zijn, en dat de Bijbel bijgevolg waar is. Een creationistische wetenschapper zei dat, als we kijken naar de fossielen van al die grote roofzuchtige wezens met gevaarlijke tanden (Tyrannosaurus enz), dat we dan niet kijken naar de aarde in de Scheppingsweek, maar naar de aarde ná de zondeval, en vóór de Zondvloed. En inderdaad, in het Paradijs, de volmaakte schepping, waren er uiteraard geen roofdieren met vervaarlijke tanden, zoals krokodillen enz, en ook geen ziekten en geen bijtende insecten. Maar nadat de aarde werd vervloekt, door de zondeval van Adam en Eva, kwam er lijden en dood in de wereld, kwamen er “distels en doornen”, en uiteraard ook gevaarlijke roofdieren. Maar de Zondvloed heeft ze nagenoeg allemaal uitgeroeid.

En bewijs dat die dieren nog niet zo lang geleden leefden, wordt gevonden in de beenderen van die dieren zelf.

Hieronder twee video’s, één van Dr. Schweitzer, die bloedvaten en rode bloedcellen terugvond in het dijbeen van een T-Rex, en een tweede video van Mark H. Armitage die zacht weefsel terugvond in de hoorn van een Triceratops.

 

En in deze video weerlegt Armitage de bewering van wetenschappers dat intact celmateriaal miljoenen jaren kan overleven met behulp van “ijzermoleculen”.

Voor de liefhebbers heb ik ook een poster beschikbaar over de vondst van Mark Armitage. De poster is A2 formaat en kost €0,40, en dient om te tonen dat Genesis waar is, en evolutie te verwerpen is. Bestellen kan via contactadres.


Ter info: er komt binnenkort ook een vereenvoudigde uitgave van “evolutietheorie ontkracht”, in een eenvoudig verstaanbare taal. (A4 formaat, in kleur, ca 70 blz. prijs ca 13 euro).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: