Spring naar inhoud

Dromen over oorlog en een tsunami

Sinds mijn bekering/heropleving van mijn geloof in het voorjaar van 2011 door een droom over de Wederkomst van Christus, krijg ik regelmatig een droom van Hierboven. Ik kan die onderscheiden van gewone dromen doordat ik er direct na – meestal onder de indruk – wakker word. Het is een soort aanvoelen. Ik heb al paar keer een droom gehad over toekomstige gebeurtenissen. En al zeker drie keer is een droom uitgekomen, wat uiteraard soms overweldigend is. Alle dromen schrijf ik op. Recent weer twee dromen. En ik voel dat ik deze moet delen.

Op 5 december had ik een droom over de oorlog tussen Iran en Israël die was uitgebroken. Deze ging als volgt:

Ik keek ’s avonds naar het nieuws op een bepaalde nieuwssite, zoals ik elke dag doe, en alle berichtgeving ging over de oorlog tussen Iran en Israël die was uitgebroken. Ook Irak, Saudi-Arabië etc. was erbij betrokken, doordat bvb. vliegtuigen van daar opstegen voor bombardementen. Toen zag ik een video: ik zag een rij tanks en luchtafweer van Israël aan de grens, en dan zag ik een ENORME zwerm bommen, drones, raketten,… afkomen op Israël onder het geroep ‘Inshallah’. Dan viel ik op mijn knieën en smeekte ik God onder tranen om toch alle zielen te redden die in deze gruwelijke oorlog zullen sterven.

Dan werd ik diep onder de indruk wakker (het was ca. 5:00u). Gezien de ontwikkelingen in het Midden-Oosten is deze oorlog, die een wereldwijde impact zal hebben (en misschien andere oorlogen zal ‘aansteken’?), wellicht heel dichtbij. We moeten bidden voor allen die erin gaan sterven.

Een tweede droom die ik wil delen is deze over een tsunami aan de Noordzeekusten, die ik afgelopen zaterdag kreeg (11 december):

Ik was op het strand in Oostende met mijn familie, en ik zag plots een muur van water afkomen richting de kust. We liepen snel de dijk op, en ik zei, geheel onder de indruk: “Mijn droom van 2015 is aan het uitkomen!”. Ik rende naar de tearooms om de mensen te waarschuwen dat ze moesten vluchten. Ik had het gevoel dat men reeds op de eerste verdieping van huizen en appartementen veilig zou zijn. Men moest vooral maken dat men weg was van de straat en het gelijkvloers. Ik zocht toen ook naar de deur van het appartement waar ik in 2015 in was gevlucht.

En inderdaad, in december 2015 (dus 6 jaar geleden) kreeg ik ook een droom over een tsunami. Dit is de droom van 27 december 2015:

Ik stond op de dijk en ik zag het water wegtrekken, zo ver dat zelfs enkele vissersboten op het droge kwamen te liggen. Ik zei toen tegen de mensen dat er waarschijnlijk een zware aardbeving geweest is in de Noordzee (Doggersbank?). Toen kwam de vloedgolf aanrazen en sloeg deze over de dijk. Ik kon nog net binnen in een appartementsgebouw, in de hal de trap op. Ik zag het water binnenstromen.

En dan werd ik wakker. Ik weet niet wat deze tsunami zal veroorzaken, noch wanneer deze zal gebeuren. Maar het feit dat ik twee keer erover een droom kreeg, in dezelfde maand en waarbij de tweede droom naar de eerste verwees, is volgens mij een teken dat dit gaat gebeuren.

Ook anderen spreken daarover, waaronder Helmut Lungenschmid die in zijn jeugd een stervenservaring kreeg en in de Hemel de toekomst getoond werd. Ook hij heeft toen een tsunami aan de Europese kusten gezien, evenals een priester die ik goed ken (die ook in 2015 daar diverse keren een droom over ontving).

Er staan ongetwijfeld grote en erge dingen te gebeuren. Laten we bidden en ons voorbereiden.

4 Comments »

  1. Ongetwijfeld. Staat er van alles te gebeuren, ook de Russen staan aan de Oekraïense grens met 175000 manschappen, de wereldwijde corona misdaden die uitmond in een genocide, de nooit geziene apostasie in de kerken, een paus die niet ophoud met ketterijen te verspreiden, chaos alom, de wereld lijkt wel een gigantische vulkaan die op, uitbarsten staat en de spanning neemt dagdagelijks toe. Het lijkt me vrij duidelijk dat God de mens uitlevert aan wat hij beoogd .Moge God ons genadig zijn in de komende beproevingen.

    Like

    • Klopt. In 2016 had ik ook een heel korte droom over bommenwerpers die kwamen aangevlogen, waarbij ik toen een gewijde kaars ontstak en begon te bidden… Maar eerst komt de Waarschuwing (deze komt volgens alle profetieën vóór het uitbreken van de oorlog).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: