Spring naar inhoud

Eucharistisch mirakel te Jalisco, Mexico, 2013

weeping2321

Een Mexicaanse priester zegt dat nadat hij Gods stem hoorde, de hostie die hij net geconsacreerd had begon te bloeden. De bloedige hostie was een tijdlang voor aanbidding beschikbaar, waarna de Aartsbisschop een onderzoek instelde.

“Dit is een tijd van grote zegening voor deze gemeenschap en voor de hele wereld,” zegt vader Jose Dolores Castellanos Gudino, over het fenomeen dat in zijn parochie gebeurde nadat bloed begon te vloeien van een geconsacreerde hostie.

Het was 24 juli 2013, om 12 uur toen de pastoor van de parochie van Maria Moeder van de Kerk, te Colonia Jardines de la Paz (Guadalajara, Mexico) zijn dagelijkse gebeden deed voor het H. Sacrament, toen hij plots een flits zag een een stem hoorde die hem zei: “Laat de klokken luiden om iedereen hier te verzamelen en zegen allen die aanwezig zijn. Neem uw klein tabernakel van bij u thuis voor private aanbidding en breng het naar het altaar van de parochiekerk, plaats de grootste monstrans ernaast en open het tabernakel niet tot na 3 uur in de namiddag. Dan zal ik een mirakel verrichten in de Eucharistie. Het mirakel dat zal plaatsvinden zal “Het Mirakel van de Eucharistie in de incarnatie van de Liefde, verenigd met Onze Moeder en Koningin” genoemd worden en je zult het teken waar ik van spreek nemen en het tentoonstellen.”

Dan vertelde de stem hem om de “apostelen” (priesters) alle zielen te helpen in hun bekering en hen met zegeningen te vullen.

Vader Lolo, de priester die de stem gehoord had, kon niets anders zeggen dan: “Mijn Heer, ik ben uw dienaar, ik zal doen wat U verlangt.” Zijn stem trilde van emotie dat hij het niet kon verbergen en hij vertelde verder:

“Ik deed wat er van mij gevraagd was, ik vroeg hen om de deuren van de kerk te openen, het was ongeveer 2u30 en ik zei om de klokken te laten luiden. Ik nam van mijn kleine privé-kapel dit kleine nederige houten tabernakeltje, en ik zette het op het altaar en ik kreeg ook de monstrans zoals gevraagd en tegen ongeveer 3 uur in de namiddag waren de mensen in gebed vergaderd voor het H. Sacrament. Toen ik vroeg of het al 3 uur was zei iedereen “ja” en ik ging naar voor om het tabernakel te openen, en de geconsacreerde hostie baadde in het bloed.

De priester legde uit dat Jezus wil dat we Zijn Lichaam en Bloed, dat verbonden is met zijn gezegende Moeder, aanbidden en dat ze elke 24 juli dit mirakel zullen vieren.

http://www.visionsofjesuschrist.com/weeping1662.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: